(Snel) transport
Warehousing
Valkenswaard

Transport

Transport op maat!

Al een aantal jaren verzorgt Express-040.nl het (snel-) transport nationaal en internationaal voor vele tevreden klanten, verdeeld over heel Nederland en daarbuiten. Wij zijn geen pakketdienst maar gespecialiseerd in snel-transport en vast terugkerende ritten. 

Persoonlijk & Snel:

Bij ons profiteert u van een persoonlijke service voor het oplossen van uw transportprobleem. Onze chauffeurs vervoeren snel en efficiënt alleen uw producten, eventueel ook naar meerdere adressen. Dus meteen van A naar B, Van Aalst naar Bergeijk of van Amsterdam naar Barcelona, geen enkel probleem!

Van bedrijf naar bedrijf:

Omdat wij alleen uw producten vervoeren zijn wij de ideale partner voor vast terugkerende ritten tijdens uw productieproces. Bijvoorbeeld voor de grafische- of metaalindustrie waar producten vaak nog een (na)bewerking ondergaan of onderhevig zijn aan een snelle levering. Tevens kunt u in onze hal uw producten opslaan en op afroep laten leveren!

Voertuigen op maat:

Wij maken gebruik van verschillende voertuigen zodat wij altijd vervoer op maat kunnen leveren. Van kleine bestelwagens tot grote verhoogde en verlengde bussen, eventueel met aanhanger. Voor alle soorten transport waar u geen vrachtwagen voor hoeft in te schakelen zijn wij ingericht. Klik hier voor een gedetailleerd overzicht van de beschikbare voertuigen.

Netjes volgens de regels:

Express-040.nl is in het bezit van het vakdiploma nationaal en internationaal goederenvervoer, vergunning nummer: 020606, afgegeven door het NIWO (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie). Omdat Express-040.nl beroepsmatig ook goederen van derden boven de 500 kilo vervoert is dit vakdiploma verplicht. De eisen die aan het vakdiploma gesteld worden zijn: Vakbekwaamheid, Kredietwaardigheid en Betrouwbaarheid.

Tarieven:

Wilt u meer weten over onze tarieven neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

Algemene Voorwaarden:

Op alle diensten van Express-040.nl zijn algemene voorwaarden van toepassing. De algemene voorwaarden kunt u hier lezen en/of downloaden met behulp van Adobe Acrobat Reader.